Diëtisten – Huisartsenpraktijk Linne – Linne
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Linne
Maasbrachterweg 72 6067CS
Linne

Diëtisten

Vanaf 15 november 2022 zijn binnen onze huisartsenpraktijk twee diëtisten werkzaam.

Maandelijks op maandagochtend Linda Verhaegh van de Zorggroep, en wekelijks op dinsdagmiddag Eveline Vogels van Dieet en Leef.

Hieronder stellen zij zich aan u voor:

 

Eveline Vogels:

Dieet en Leef

Mijn naam is Evelien Vogels. Sinds 2013 ben ik werkzaam als diëtist, samen met mijn collega Sofie Knibbeler binnen onze zelfstandige diëtistenpraktijk. Als diëtist vind ik het belangrijk om goed naar de cliënt te luisteren en samen een passend dieetadvies op te stellen om gedragsverandering te bereiken. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking met andere zorgverleners. Ik ben gespecialiseerd in onder andere overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ongewenst gewichtsverlies, sondevoeding, maag- en darmklachten, oncologie en MS. Ook behandel ik kinderen in onze praktijk, bijv. met eet- of groeiproblemen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Kijk dan eens op www.dieetenleef.nl of neem telefonisch contact op via 06-53874360. Wij zijn vrij toegankelijk zonder verwijsbrief en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

Linda Verhaegh:

Team Voeding en Diëtetiek, De Zorggroep

Binnen ons team van 15 diëtisten, sta ik, Linda Verhaegh voor u klaar in Huisartspraktijk Linne.

In 2006 ben ik afgestudeerd waarna ik vrijwel meteen aan de slag ben gegaan bij Thuiszorg Midden Limburg, inmiddels met 2 andere organisaties gefuseerd tot De Zorggroep. Ik ben werkzaam op de locaties Linne, Echt, Maasbracht en Roermond. In de voorbije jaren is het vak enorm veranderd, evenals onze cliëntenpopulatie: van ‘ik moet van de dokter komen’ naar mensen die zelf heel helder op het netvlies hebben dat voeding bijdraagt aan hun eigen welzijn. Dat voeding/dieetadvisering veel verder gaat dan ‘vertellen wat je moet eten’ vind ik een verrijking van ons vak. Zoveel mensen, zoveel wensen en (on)mogelijkheden. Ik vind het fantastisch samen met mijn cliënten te sparren en gaandeweg een passend, haalbaar advies te kunnen geven. En ja, soms is dat per consult weer anders. Niemands leven staat tenslotte stil en doelen en adviezen stellen we samen continu bij. Dat dynamisch proces, die ‘reuring’, ik hou er van!

https://www.dezorggroep.nl/voeding-dieet