Marie-Jose Martens – Huisartsenpraktijk Linne – Linne
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Linne
Maasbrachterweg 72 6067CS
Linne

Marie-Jose Martens

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Sinds 1 januari 2022 ben ik begonnen als praktijkhoudend huisarts in Linne op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Veel mensen zullen mij nog kennen uit de tijd dat ik als waarnemer werkte in de praktijk. Het is fijn om terug te zijn op een plek waar ik altijd met zoveel plezier heb gewerkt.

In 2003 ben ik in Nijmegen afgestudeerd als arts aan de universiteit van Nijmegen. Daarna heb ik de studie tandheelkunde afgerond aan dezelfde universiteit en ben ik een jaar kaakchirurg in opleiding geweest. Omdat ik merkte dat ik meer als generalist wilde werken en continuïteit in het contact met mensen miste ben ik overstapt naar de opleiding tot huisarts, die ik in Maastricht heb afgerond in 2011. In Linne ben ik als waarnemend huisarts werkzaam geweest van 2014 tot en met 2019.

Met mijn man en 2 dochters woon ik met veel plezier in Roermond, iedere dag genieten we van de mooie rivier de Roer die vlakbij ons huis loopt.

Ik kijk ernaar uit nu en in de toekomst de zorg als uw vaste huisarts, samen met het huidige team, vorm te kunnen geven!

Terug naar overzicht